Založ si blog

Otestovali sme Patrona: Je jednoduchý, bezpečný a šetrí peniaze

Ak si chcete zjednodušiť finančný život, možno ste sa stretli s aplikáciou Patron GO, ktorá mení spôsob, ako efektívne spravovať rodinné a osobné financie. Aké je to však skutočne používať ju? Testovali sme aplikáciu Patron a zamerali sme sa na jej používateľskú prívetivosť, spoľahlivé bezpečnostné opatrenia a – čo je zaujímavé – aj jej jedinečné možnosti na zarábanie.


Po prvom otvorení aplikácie Patron nás zaujalo jej elegantné a intuitívne rozhranie. Aplikácia bola veľmi jednoduchá na navigáciu, a to aj pre začínajúceho používateľa appiek. Všetky hlavné funkcie boli jasne označené a jednoducho sa dali nájsť, od prehľadu účtov až po odporúčania týkajúce sa sporenia. 

Práve vďaka intuitívnemu dizajnu aplikácie Patron GO je správa financií nielen jednoduchá, ale skutočne príjemná.

Dôležitým aspektom každej finančnej aplikácie je, samozrejme, bezpečnosť. Tu Patron zažiaril na plnej čiare – využitím prísnych štandardov stanovených smernicou PSD2 (revidovaná smernica o platobných službách). 

PSD2 ako celoeurópske nariadenie zaručuje vysokú bezpečnosť digitálnych platieb, čo znamená, že vaše finančné údaje sú s Patronom v bezpečných rukách.

Patron GO však nie je len o správe peňazí, ale aj o ich zarábaní. Aplikácia ponúka rôzne možnosti zárobku vrátane systému „Pozvi priateľov a získaj odmeny”. Túto funkciu sme vyskúšali a zistili sme, že je prekvapivo výnosná. 

Jednoducho tým, že sme aplikáciu doporučili priateľom, získali sme 40 eur. Ďalšie možnosti zárobku sú rozmiestnené po celej aplikácii.

Počas nášho testovania algoritmus aplikácie Patron neustále pracoval v zákulisí, analyzoval naše transakcie a ponúkal návrhy na lacnejšie a kvalitné finančné produkty. Boli sme ohromení tým, aké personalizované boli tieto návrhy, čo odzrkadľuje silu pokročilej analytiky aplikácie.

V stručnosti – Patron GO nám otvoril oči. Jeho používateľsky prívetivé rozhranie, vysoké bezpečnostné štandardy a možnosti zárobku vyniknú v preplnenom svete finančných aplikácií. 

Ak hľadáte aplikáciu, ktorá dokáže viac než len spravovať vaše financie, Patron môže byť práve tou zmenou, ktorú potrebujete.

Ako si upratať osobné financie: Patron GO získal za svoje nápady prestížnu cenu

08.04.2024

Patron GO je startup roka 2023. Toto ocenenie získal v prestížnej súťaži CESAwards vďaka tomu, že hľadá cesty, ako pomôcť ľuďom upratať si osobné financie. Jednoducho, cez appku. „Kvalifikovali sme sa aj na Global Startup Awards v Istanbule. Kto vie, ako to dopadne. Držte nám palce!,“ tešil sa po odovzdávaní ceny Lukáš Vršecký, ktorý spoločne s Jiřím Patákom [...]

Finančná revolúcia s aplikáciou Patron GO: Jiří Paták vysvetlil, ako sa mení prístup k osobným financiám

21.12.2023

Na nedávnej finančnej konferencii v Bratislave sa výrazne zapísal do povedomia Jiří Paták, spoluzakladateľ aplikácie Patron GO. Táto inovatívna finančná aplikácia sa dostala do centra pozornosti vďaka schopnosti analyzovať bankové transakcie užívateľov a odhaľovať potenciálne nevýhodné platby. V dobe neustálych ekonomických výziev a problémov, je aplikácia Patron GO [...]

Ako zistiť, či je appka na správu financií bezpečná?

16.11.2023

Aké slovo najlepšie charakterizuje digitálne prostredie? Pohodlie. Práve preto trávime online toľko času, pretože všetko je rýchle, po ruke, prehľadné… Tomuto trendu sa prispôsobuje aj správa osobných financií, pribúdajú však nielen špičkové appky, ale množia sa aj útoky podvodníkov. Ako teda zistiť, či je finančná appka bezpečná? Pozrime sa na to cez príklad [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana', varuje ISW

06.05.2024 06:45

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.

José Raúl Mulino

Voľby prezidenta Panamy vyhral spojenec odsúdeného exprezidenta

06.05.2024 06:41

Mulino sľúbil ďalšiu vlnu ekonomickej prosperity a tiež zastavenie migračnej vlny na hraniciach Panamy s Kolumbiou.

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

PatronGo

Patron GO je unikátna aplikácia, ktorá sa vám stará o osobné financie. Patron vám kryje chrbát. Keď zistí, že niekde môžete platiť menej, zariadi to za vás! Patron špecialisti sa radi pohádajú v banke, alebo kľudne i s operátorom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 8235x
Priemerná čítanosť článkov: 1373x

Autor blogu

Kategórie