Založ si blog

Ako si upratať osobné financie: Patron GO získal za svoje nápady prestížnu cenu

Patron GO je startup roka 2023. Toto ocenenie získal v prestížnej súťaži CESAwards vďaka tomu, že hľadá cesty, ako pomôcť ľuďom upratať si osobné financie. Jednoducho, cez appku.

Patron GO je startup roka.

„Kvalifikovali sme sa aj na Global Startup Awards v Istanbule. Kto vie, ako to dopadne. Držte nám palce!,“ tešil sa po odovzdávaní ceny Lukáš Vršecký, ktorý spoločne s Jiřím Patákom startup Patron GO založil.

Ak neviete, o čom je ocenenie CESAwards, priblížme ho krátkym sumárom: je to ocenenie startupov známe svojimi prísnymi výberovými kritériami a vyzdvihuje najinovatívnejšie a najvplyvnejšie startupy v 18 krajinách strednej a východnej Európy.

„Čo pre nás znamená výhra? Tak predovšetkým, že sme inovatívny startup, ktorý rúca trhové konvencie a otvára nové možnosti, máme preukázateľný pozitívny ekonomický a sociologický vplyv na spoločnosť, máme plány, ciele a víziu, ktorá nás smeruje k rozvoju Patrona a jeho neustálemu vylepšovaniu. Za Patronom totiž stojí tím profíkov s rokmi skúseností vo svojich odboroch,“ opisuje pocity z výhry Lukáš Vršecký.

Patron šetrí používateľom nielen peniaze a čas, ale hlavne nervy.

Mimochodom, už ste túto užitočnú appku skúsili? Je zadarmo a je k dispozícii na stiahnutie v mobiloch aj v Apple Store, aj v Google Play.

Patron GO identifikuje predražené platby a optimalizuje finančné operácie používateľov. Rýchlo a bez nutnosti venovať jej veľa času.

Appka si pozrie pohyby na účtoch v banke, zanalyzuje, či na trhu nie sú lacnejšie produkty a ak áno, užívateľa upozorní na to, že platí priveľa. Napríklad za hypotéky, spotrebný úver, poistenie, mobil… Doposiaľ ju vyskúšalo už 200 tisíc používateľov na Slovensku aj v Čechách.

Aplikácia PatronGO hľadá predražené platby. Stiahnuť sa dá bezplatne.

Vyhlásenie víťazov v súťaži CESAwards 2023 sa konalo v Bratislave a ako najväčšie startupové ocenenie v tomto regióne, zohráva dôležitú úlohu pri identifikácii a podpore startupov, ktoré majú potenciál na výrazný vplyv a rast.

V tomto kontexte preto ocenenie spoločnosti Patron GO nie je len uznaním, ale aj potvrdením funkčnosti jej riešenia a významu pre celý finančný trh.

Patron totiž šetrí používateľom nielen čas, ale hlavne nervy. Nikam netreba chodiť, nikomu volať alebo vypĺňať otravné formuláre. Stačí si stiahnuť do mobilu aplikáciu, ktorá kompletne skontroluje a uzdraví osobné financie.

Finančná revolúcia s aplikáciou Patron GO: Jiří Paták vysvetlil, ako sa mení prístup k osobným financiám

21.12.2023

Na nedávnej finančnej konferencii v Bratislave sa výrazne zapísal do povedomia Jiří Paták, spoluzakladateľ aplikácie Patron GO. Táto inovatívna finančná aplikácia sa dostala do centra pozornosti vďaka schopnosti analyzovať bankové transakcie užívateľov a odhaľovať potenciálne nevýhodné platby. V dobe neustálych ekonomických výziev a problémov, je aplikácia Patron GO [...]

Ako zistiť, či je appka na správu financií bezpečná?

16.11.2023

Aké slovo najlepšie charakterizuje digitálne prostredie? Pohodlie. Práve preto trávime online toľko času, pretože všetko je rýchle, po ruke, prehľadné… Tomuto trendu sa prispôsobuje aj správa osobných financií, pribúdajú však nielen špičkové appky, ale množia sa aj útoky podvodníkov. Ako teda zistiť, či je finančná appka bezpečná? Pozrime sa na to cez príklad [...]

Otestovali sme Patrona: Je jednoduchý, bezpečný a šetrí peniaze

11.09.2023

Ak si chcete zjednodušiť finančný život, možno ste sa stretli s aplikáciou Patron GO, ktorá mení spôsob, ako efektívne spravovať rodinné a osobné financie. Aké je to však skutočne používať ju? Testovali sme aplikáciu Patron a zamerali sme sa na jej používateľskú prívetivosť, spoľahlivé bezpečnostné opatrenia a – čo je zaujímavé – aj jej jedinečné možnosti [...]

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

PatronGo

Patron GO je unikátna aplikácia, ktorá sa vám stará o osobné financie. Patron vám kryje chrbát. Keď zistí, že niekde môžete platiť menej, zariadi to za vás! Patron špecialisti sa radi pohádajú v banke, alebo kľudne i s operátorom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 7960x
Priemerná čítanosť článkov: 1327x

Autor blogu

Kategórie