Založ si blog

Od chaosu k prehľadnosti: Šikovná aplikácia zvýhodní vaše osobné financie

Správa osobných financií môže niekedy pripomínať hlavolam. S viacerými bankovými účtami, kreditnými kartami, pôžičkami a poistnými zmluvami sa vaše financie ľahko stanú chaotickými a ťažko zvládnuteľnými. Čo keby však existoval spôsob, ako tento chaos skrotiť? A ešte lepšie – čo keby vám pomohol nájsť lacnejšie, ale rovnako kvalitné finančné produkty? Samozrejme, presne takáto appka je tu. Poďme sa pozrieť bližšie na Patron GO.

Patron GO je bezpečná aplikácia, ktorá používa pokročilý algoritmus na analýzu transakcií na vašom bankovom účte. Na základe týchto informácií vám potom odporučí finančné produkty šité na mieru, ale za prijateľnejšiu cenu – samozrejme len vtedy, ak také produkty na trhu existujú.

Je to ako mať vo vrecku osobného finančného poradcu, ktorý sa vždy stará o vaše najlepšie záujmy.

To, čím sa Patron odlišuje, je jeho schopnosť prispôsobiť sa jedinečnej finančnej situácii každého používateľa. Neposkytuje len všeobecné rady, ale ponúka personalizované riešenia na základe vašej individuálnej finančnej stopy – ak nechcete finančné riešenie hľadať osamote, spojí vás priamo v aplikácii s finančným špecialistom.

Či už ide o návrh bankového účtu s nižšími poplatkami, kreditnej karty s lepšími odmenami alebo poistnej zmluvy s komplexnejším krytím za nižšiu cenu, Patron sa o vás postará.

Zarobte si aj pár eur naviac

Ďalšou výhodou služby Patron GO je jej používateľsky prívetivé rozhranie. Aj keď nie ste technicky zdatní, Patron vám uľahčí orientáciu vo vašom finančnom živote. Vďaka intuitívnemu dizajnu a zrozumiteľnej analytike ho dokáže používať každý.

Appka tiež poskytuje včasné upozornenia na potenciálne úspory a lepšie finančné produkty a dokonca ja možnosť, ako si zarobiť – napríklad tým, že odporučíte appku známemu, získate 10 eur. Podobných príležitostí nájdete v aplikácii viacero.

Je rozdelená do 3 sekcií – Ušetri, Zarob, Chráň sa. V “Ušetri” sú návrhy, ako môžete ušetriť. V “Zarob” sú príležitosti, kde si môžete zarobiť peniaze navyše takmer ihneď. A v sekcii “Chráň sa” sú výstrahy a upozornenia na kontrolu, aby si boli používatelia istí, že ich nečaká nejaký finančný problém.

Venujte čas radšej tomu, čo máte radi

Appka Patron nielen zjednodušuje vaše financie, ale umožňuje vám prevziať nad nimi úplnú kontrolu. Odstraňuje dohady a nutnosť prehrabávať sa stovkami finančných produktov, čím vám uvoľní viac času, aby ste sa mohli venovať veciam, ktoré máte radi.

V chaotickom svete osobných financií je Patron GO niečo ako váš maják, ktorý vám ukazuje správnu cestu. Analýzou vašich transakcií a predkladaním personalizovaných, lacnejších, ale kvalitných finančných produktov mení spôsob, akým spravujeme peniaze. S Patron GO je finančná prehľadnosť a pokoj na duši vzdialený len pár ťuknutí. A čo je najlepšie – aplikácie je aj bude zadarmo v AppStore aj Google Store.

Ako si upratať osobné financie: Patron GO získal za svoje nápady prestížnu cenu

08.04.2024

Patron GO je startup roka 2023. Toto ocenenie získal v prestížnej súťaži CESAwards vďaka tomu, že hľadá cesty, ako pomôcť ľuďom upratať si osobné financie. Jednoducho, cez appku. „Kvalifikovali sme sa aj na Global Startup Awards v Istanbule. Kto vie, ako to dopadne. Držte nám palce!,“ tešil sa po odovzdávaní ceny Lukáš Vršecký, ktorý spoločne s Jiřím Patákom [...]

Finančná revolúcia s aplikáciou Patron GO: Jiří Paták vysvetlil, ako sa mení prístup k osobným financiám

21.12.2023

Na nedávnej finančnej konferencii v Bratislave sa výrazne zapísal do povedomia Jiří Paták, spoluzakladateľ aplikácie Patron GO. Táto inovatívna finančná aplikácia sa dostala do centra pozornosti vďaka schopnosti analyzovať bankové transakcie užívateľov a odhaľovať potenciálne nevýhodné platby. V dobe neustálych ekonomických výziev a problémov, je aplikácia Patron GO [...]

Ako zistiť, či je appka na správu financií bezpečná?

16.11.2023

Aké slovo najlepšie charakterizuje digitálne prostredie? Pohodlie. Práve preto trávime online toľko času, pretože všetko je rýchle, po ruke, prehľadné… Tomuto trendu sa prispôsobuje aj správa osobných financií, pribúdajú však nielen špičkové appky, ale množia sa aj útoky podvodníkov. Ako teda zistiť, či je finančná appka bezpečná? Pozrime sa na to cez príklad [...]

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.

kalifát, demonštrácia, islamisti, moslimovia

Žiadať kalifát nie je trestné, tvrdia odborníci. Aj to je sloboda prejavu

04.05.2024 06:00

Možno zakázať demonštráciu, kde spochybňujú základné práva, alebo by to nebolo demokratické? V Nemecku riešia dilemu, ktorú vyvolalo zhromaždenie moslimských radikálov.

radnica, Banská Bystrica

Vzácny erb na najkrajšom slovenskom námestí sa na svoje miesto nevráti. Mesto má však náhradu

04.05.2024 06:00

Historický skvost zdobil banskobystrickú Radnicu na Námestí SNP viac ako dve storočia. Vlani na jeseň však odtiaľ mestský erb zložili a dnes je už isté, že na pôvodné miesto sa nikdy nevráti.

PatronGo

Patron GO je unikátna aplikácia, ktorá sa vám stará o osobné financie. Patron vám kryje chrbát. Keď zistí, že niekde môžete platiť menej, zariadi to za vás! Patron špecialisti sa radi pohádajú v banke, alebo kľudne i s operátorom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 8165x
Priemerná čítanosť článkov: 1361x

Autor blogu

Kategórie